Προεκλογική ανηθικότητα

Νομίζεις ότι θα διαβάσεις για τους πολιτικούς και θα καθίσεις αναπαυτικά. Όμως σήμερα έχω άλλη διάθεση και θα ασχοληθώ μαζί σου, πολίτη - ψηφοφόρε. Είναι καιρός να δούμε ποιος και τι είσαι, τι έχεις στο μυαλό σου και πόσες κωλοτούμπες  σχεδιάζεις. Πονηρούλη, που νομίζεις ότι θα ξεφύγεις και θα μείνεις στο απυρόβλητο.

Έτσι έμαθες στο φροντιστήριο που παρακολουθείς χρόνια τώρα, νομίζοντας ότι είσαι κάποιος που μπορεί να παίζει, αλλά αγνοείς πως διασύρεις τον εαυτόν σου.

Ποιος είσαι;;;Κάνε, λοιπόν, την αυτοψία και δες τι κρύβεις στην τυχοδιωκτική σου ύπαρξη.

Μην δυσανασχετείς τώρα που αποκαλύπτεται. Θα περάσεις καμαρωτός απ’ όλα τα εκλογικά γραφεία των υποψηφίων όλων των κομμάτων. Χρυσοθήρας το παίζεις, αλλά εμένα με θυμίζεις κυνηγό -τροφοσυλλέκτη, διότι θα μπουκώσεις από όλους τους μπουφέδες. Διαβεβαιώνεις τους πάντες πως είσαι μαζί τους, θα τους ψηφίσεις προσωπικά, αλλά και θα φέρεις κι’ άλλους σταυρούς από το κοινωνικό σου περιβάλλον, που τάχα επηρεάζεις. Καιροσκόπος, όπως πάντα, ζυγίζεις καταστάσεις για να προβλέψεις νικητή και να πανηγυρίσεις μετά.

Δεν έχεις άποψη, ούτε διακατέχεσαι από ιδέες. Μόνος σκοπός να βολευτείς σε κάποια θεσούλα. Η προεκλογική περίοδος θαρρείς ότι είναι βούτυρο στο ψωμί σου και βγαίνεις για αρπαχτές. Πόσο περήφανος μπορείς να είσαι;;;Έναντι πινακίου φακής εξαγοράζεται για να διατηρήσεις το προσυμφωνημένο παιχνίδι των κομμάτων και των τυμβωρύχων πολιτικών αρχηγών.

Για το ατομικό συμφέρον κάθε ηθική αναστολή πάει περίπατο. Δεν γνωρίζω μήπως κάποιες στιγμές, φευγαλέα ίσως, περνάει από την σκέψη σου, το γενικό καλό. Προσπαθώ να σε καταλάβω, από που ξεκινάς, αλλά όσο ψάχνω καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πολιτικά είσαι ένα άδειο σακί, εαυτούλης και τα κίνητρα σου ιδιοτελή.

Νομίζεις ότι ξεχωρίζεις. Ναι, όντως ξεχωρίζεις από τους άλλους, μόνον που αυτοί οι άλλοι γελούν μαζί σου. Γελούν με τις κωλοτούμπες σου, όπως το κοινό στο τσίρκο με τους κλόουν.

Πολύ ασχολήθηκα με την ανυπαρξία σου, αγαπητέ περιφερόμενε ψηφοφόρε, αλλά βλέπεις κάτι σαν εσένα κάνουν κακό στην πατρίδα, πράγμα που ασφαλώς δεν σε αγγίζει.

Εσύ να είσαι καλά και άσε τους άλλους να κουρεύονται.

Χρήστος Κράγιας

 ΠΗΓΗ:   https://esykpddm.blogspot.com/2023/03/blog-post_23.html

 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

 

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6944160908

2) 6944518688 

3)  6975757261 &

 Emailesykpdstereasellados@gmail.com