Στο payroll του Τζορτζ Σόρος…

Στα ελληνικά θα μπορούσε να αποδοθεί ως «κατάσταση μισθοδοσίας». Κάθε επιχείρηση έως και κρατική αρχή, έχει τις μηνιαίες και ετήσιες καταστάσεις μισθοδοσίας. Αυτές μπορεί να είναι τακτικές ή έκτακτες.

Τζορτζ Σόρος.

Παραδέχθηκε δημοσίως και επισήμως ότι έχει στο payroll την πλειονότητα των πολιτικών ανά τον πλανήτη. Εκτός αυτών συμπεριλαμβάνονται επιστήμονες, ιατροί, καθηγητές, καλλιτέχνες και πλήθος άλλοι που τα ονόματά τους μας προξενούν εντύπωση. Έχει διαθέσει 32 δις για να εξαγοράζει και να προωθεί τις απόψεις και ιδέες του για την διακυβέρνηση κρατών και την τύχη λαών. Ακούγεται τρομακτικό και βέβαια ένας σημαντικός αριθμός πολιτών δεν θα το δεχθεί, θεωρώντας το fake και υποβολιμαίο για την φήμη του ανθρώπου αυτού. Δεν επιχειρώ να τους πείσω, αλλά η άποψη μου είναι ότι καλόν είναι όποιος θέλει, ας αρχίσει να ερευνά το ποιόν, τον βίο και πολιτεία του ατόμου.

Για τους γνωρίζοντες δεν είναι κάτι νέο. Είναι μια πραγματικότητα που δυστυχώς απεικονίζει τους καιρούς που ζούμε. Δωροδοκίες, διαφθορά, σήψη, ιδιοτέλεια, γρήγορος παράνομος πλουτισμός, ψεύδος και άλλα μέσα, με έναν πακτωλό χρημάτων που διαθέτει ένας μεγάλος αριθμός προβεβλημένων ατόμων, οδηγεί τον πλανήτη στην υποδούλωση.

Πάντα έχουμε την υποψία, βλέποντας και κρίνοντας πράξεις η αμέλεια των πολιτικών, αν όντως εργάζονται για εμάς, η εξαρτώμενοι και εκδικαζόμενοι από παράγοντες που τους «αγόρασαν» μας πέταξαν στο περιθώριο.

Διατυπώνοντας την δική μου άποψη, υποστηρίζω ότι οι πολιτικοί της χώρας μας, μαζί με τους όμοιούς τους των άλλων κρατών, είναι τσουβαλιασμένοι από τον μεγαλοεπενδυτή. Τα ονόματά τους φιγουράρουν στο payroll του Σόρος.

Κλάους Σβαμπ

Νόμιζε ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά, αλλά για καλή μας τύχη, προδόθηκε ξανά. Δήλωσε πάλι κάτι γνωστό, ότι δλδ έχει στο τσεπάκι του, ένα κάρο πολιτικούς πρώην και εν ενεργεία. Το WEF και το Νταβός είναι ένα σχολείο ταχύρρυθμων σεμιναρίων για άτομα με υπερφίαλες επιδιώξεις. Βέβαια όλοι αυτοί έκαναν προετοιμασία στο Χάρβαρντ. Δάσκαλος είναι ο Σβαμπ, ο Χάραρι και μια ομάδα διεστραμμένων εχθρών του ανθρώπου. Μας έδωσε την πληροφορία ότι έχει επηρεάσει πρώην πολιτικούς, καθοδηγεί νυν πρωθυπουργούς και στελέχη κυβερνήσεων και βέβαια πάντα ετοιμάζει τις νέες φουρνιές που διακατέχονται από φιλοδοξίες ανάδειξης στην πολιτική και στο κουμάντο των λαών.

Η λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Είναι το έτερον σκέλος που διαλέγει από νωρίς τους υποψηφίους προς εκπαίδευση και συχνά πυκνά τους μαζεύει για έλεγχο της προόδου τους και προώθηση σε σημαντικές θέσεις μέχρι να γίνουν πρωθυπουργοί.

Και οι δικοί μας;;;

Μην ανησυχείτε φίλοι μου. Είμαστε σε καλά χέρια διότι όλοι πέρασαν και θα περνούν από τα διευθυντήρια, αποδίδοντας τιμή και προσήλωση στα αφεντικά τους. Ανάξιοι, μικροπρεπείς, ανθέλληνες, εργάζονται και εφαρμόζουν μεθόδους τραγικές για το Έθνος.

Αυτά χονδρικά. Για λεπτομέρειες ατομική υπόθεση και διάθεση.

Χρήστος Κράγιας

 ΠΗΓΗ:  https://esykpddm.blogspot.com/2023/01/payroll.html

 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

 

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6944160908

2) 6944518688 

3)  6975757261 &

 Emailesykpdstereasellados@gmail.com