Η συλλογική ευθηνή σύσσωμου του πολιτικού καθεστώτος στο έγκλημα των Τεμπών


Είναι γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο του 2014 η κυβέρνηση Σαμαρά υπέγραψε τη σύμβαση (Α.Σ.717) η οποία αφορούσε την ασφάλεια του δικτύου του τότε ΟΣΕ.

Η σύμβαση ήταν ύψους 41 εκατ. ευρώ και είχε στόχο να ανατάξει 52 υφιστάμενα συστήματα σηματοδότησης του άξονα.

Ο χρόνος υλοποίησης του έργου ήταν 2 έτη, και τελείωνε το 2017.

Μέχρι τότε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που ήρθε στην εξουσία το 2015, υλοποίησε το 32% του έργου και από το 2016 ως το 2018 παρά τις καθυστερήσεις είχαν δοθεί οι έξι από τις επτά παρατάσεις που πήρε το έργο.

Από το 2019 και μετά, όταν δηλαδή ανέλαβε η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη, το έργο εγκαταλείφθηκε και ουδείς ασχολήθηκε με την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου


Η συλλογική ευθύνη όλων όσων βρίσκονται εντός της ελληνικής βουλής ανεξάρτητος κόμματος ,είναι πέραν για πέραν μια τραγική και οδυνηρή πραγματικότητα, την οποία θα πρέπει επιτέλους να δούμε όλοι κατάματα, αφήνοντας στην Άκρη όλες τις πλάστες και πλήρως ελεγχόμενες ιδεολογικές διάφορες που δημιούργησαν τα κόμματα, με στόχο την διαίρεση της κοινωνίας σε πολλά διαφορετικά μικρά κομματάκια, ούτως ώστε να μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να μεταφέρει την ευθύνη για οτιδήποτε άδικο συμβαίνει, από το ένα κομματάκι στο άλλο, με αποτέλεσμα κάνεις από εμάς τους πολίτες να μην έχουμε ποτέ, μια καθαρή εικόνα για το ποιος είναι ποιος ? Και τι είναι αυτό τελικά, που μας φταίει για όλα αυτά τα παράλογα και άκρως παρανοϊκά τα οποία λαμβάνουν χωρά στην πατρίδα μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια ? 

Μια διαίρεση η οποία κατάφερε να αποδομήσει την ενότητα του πανάρχαιου και υπερήφανου έθνους μας, μια διαίρεση η οποία εδώ και χρόνια διαχειρίζεται τα φρικτά αποτελέσματα τα οποία η ίδια έχει δημιουργήσει, μέσα από μια συνεχώς αυξανόμενη τάση σύγχυσης και αβεβαιότητας η οποία έχει οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σε αδιέξοδο.

Έλληνα πολίτη αυτό το αδιέξοδο είναι μια μεμβράνη μέσα στο μυαλό όλων μας την οποία πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να την σπάσουμε και να λύσουμε τα δεσμά τα οποία μας κρατάνε φοβισμένους, άβουλους και πλήρως εξαρτώμενους από έναν αόρατο εχθρό τον οποίο κάποιοι έπλασαν για να μας κρατάνε μακριά από την συλλογικότητα μας. 

Κάποιοι θα πουν, μα αυτό είναι ένας γόρδιος δεσμός ο οποίος είναι αδύνατον να λυθεί ή να σπάσει ?

Στην ερώτηση αυτή η απάντηση είναι μια και μοναδική και την έχει δώσει εδώ και 2500 χρόνια ο μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος, κύριοι ότι δεν λύνετε κόβετε.

Ήλθε η ώρα να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και να κόψουμε με την μια οτιδήποτε μας σκοτώνει, και να μην ξαναεπιτρέψουμε σε κανέναν και τίποτα να μας διαχωρίσει, ούτε κόμμα, ούτε δόγμα, ούτε χρώμα ,διότι μόνο ενωμένοι δεν νικηθήκαμε,ούτε και πρόκειται να νικηθούμε ποτέ.

Ένωση Ελλήνων απανταχού του πλανήτη 


Συντάκτης - Υπ. βουλευτής Κέρκυρας Στέλιος Βασιλάκης


Όλα αυτά τα ανεκδιήγητα γεγονότα  μπορούν να πάψουν να υφίστανται μόνο με μια ενέργεια η οποία λέγεται εθνοσυνέλευση όπου θα επαναπροσδιορίσει την επομένη μέρα της πολιτείας μας σύμφωνα με όλα αυτά τα οποία μας ενώνουν. Σύμφωνα με αυτά τα οποία μας άφησαν οι σοφοί πρόγονοι μας ως χάρτη για να μπορέσουμε να περπατήσουμε στο παρών μας, αναγνωρίζοντας το τεράστιο παρελθόν, το οποίο θα μας δώσει την δυνατότητα να χαράξουμε το μέλλον, ένα μέλλον που θα φέρει φως, αλήθεια και δικαίο για όλους.



 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

 

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6944160908

2) 6944518688 

3)  6975757261 &

 Emailesykpdstereasellados@gmail.com